top of page

HUR VI GÖR 
 

Vi på FjordAgency fokuserar på berättande och tron på att alla människor bär på en spännande historia. Vi arbetar kostnadseffektivt med alla våra kunder och ser till att du spenderar dina pengar smart och inte betalar mer än du behöver.

VÅR PROCESS

HUR GÖR VI DET?

 - Ett första kreativt möte

Ett första möte där din målgrupp, vision, syfte, budskap och mål definieras.

– Uppstartsprocess

Vi presenterar en idé och skickar en offert med en produktionsplan till dig tillsammans med färger, stil och en berättelse.

– Förproduktion

I Pre-Production förbereder vi arbetet för filmning. Vi producerar allt från manus och storyboard, till att söka platser och casta rätt personer till filmen. Efter det tar vi ett förproduktionsmöte där vi går igenom alla detaljer inför inspelningen så att alla är på samma spår när inspelningsdagen är här.

– Produktion

Våra regissörer och filmskapare börjar filma på plats med teamet och skapar alla filmer som behövs för att skapa filmen åt dig.

- Efterbearbetning

Efterproduktion startar; filmen redigeras, musiken och ljudet komponeras samtidigt som en första edit skapas. Denna första offlineversion (edit) skickas till dig för feedback. Efter att feedbacken skickats tillbaka till oss gör vi en revidering och filmen. Nu bemästras musiken och ljudet på en exakt nivå, en master skapas och exporteras till ett format du gillar.

- Efterbearbetning

Tillsammans med dig går vi igenom resultat, påverkan och mål som fanns i briefen.

IMG_5791.JPG
bottom of page